Wegwijs in de digitale wereld

Officiële benaming: Start to ICT - Aan de slag met ICT ODB-Y00095-001 Start to ICT - E-communicatie, internet en online diensten ODB-Y00134-001

Heb je schrik om dé digitale wereld te verkennen? Geen nood, wij begeleiden jou zowel op PC als op Smartphone om de basis onder de knie te krijgen. Wedden dat jij na het volgen van deze cursus via Itsme kan in loggen in tal van toepassingen?

Thema's

  • Werken met de basisbeginselen van Windows 10 versus basisscherm van je smartphone (Android of iOS)
  • Werken met basistoepassingen, zowel op PC als op de smartphone
  • Werken met e-mail en internettoepassingen
  • Gebruik van allerlei handige én interessante apps
  • Werken met de verkenner/bestandenbeheer

Deze cursus is geschikt voor mensen die als beginner zowel op PC als op smartphone willen leren werken. Geen voorkennis vereist.

Benodigdheden 

Voor deze cursus heb je een laptop nodig tijdens de lessen. Een basislaptop is voldoende. Staat er bij het lesmoment van jouw locatie: “Breng je eigen toestel mee naar de les”. Dan moet je sowieso een eigen laptop bijhebben. Staat dit er niet? Dan kom je tijdens de eerste les te weten wat je precies nodig hebt. Laptop nodig? Bekijk hoe we jou daarbij kunnen helpen. 

€ 170

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 150
  • Opleidingsbenodigdheden: € 20 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moet je niet meteen betalen bij je inschrijving maar later bij de start van de lessen of online via mijn dossier.

Aantal lestijden: 100 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Opgelet

Deze cursus wordt op dit moment niet ingericht. De cursussen die starten in september 2024, zullen eind mei online staan.

Vind je een bepaalde cursus niet, dan kan je hierover steeds een vraag stellen via de knop op de website "stel je vraag".

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper