Koken

Of je nu drukbezet bent, student op kot, fan van exotische smaken of misschien wel vegetariër. Voor elk profiel hebben we een passende kookcursus waarbij je met verse ingrediënten heerlijke gerechten op tafel leert toveren! 
 

Basiskennis - vrijstellingsproef
Voor sommige kookcursussen heb je wat basiskennis nodig. Deze basis kan je aanleren in onze basiscursussen (start to cookkoken voor mensen met een beperking). Je kan je basiskennis ook aantonen via een vrijstellingsproef tijdens de eerste les. Slaag je niet voor deze proef? Dan krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald of kan je - indien er nog plaats is - inschrijven voor de cursus start to cook.


Laat je inspireren

 Veggierecept: pompoentaartjes en veldsla met rode bieten en pistachenotendressing

Veggierecept: pompoentaartjes en veldsla met rode bieten en pistachenotendressing

Nog op zoek naar inspiratie om de Veggieweek dit weekend in stijl af te sluiten? Onze kookleerkracht katleen doet je watertanden met een van haar favorieten. Herfstig, kleurrijk en gezond!

 Vegetarische tip: bloemkooltajine met dadels en Tunesische pilav

Vegetarische tip: bloemkooltajine met dadels en Tunesische pilav

Kan jij na 38 dagen zonder vlees wel wat inspiratie gebruiken? Voor de gelegenheid deelt leerkracht Sabine De Coninck een van haar vegetarische specialiteiten. Smakelijk! 

 

 Feestelijk koken met een beperking

Feestelijk koken met een beperking

Ook in onze cursus Koken voor mensen met een beperking kregen de gerechten een feestelijk tintje. Een journalist van VAPH kwam in de potten loeren!