Iedereen kan bakken! We leren verschillende soorten degen bereiden en afwerken tot een eenvoudig koekje, klein gebak of - waarom niet - echte taarten. We maken ook werk van de versiering, traditioneel of trendy, zodat je je gasten kan verrassen met spectaculair home made gebak!
Thema’s
Bereidingen
Zoet
Zout
Deze module is geschikt voor wie:
De vrijstellingsproef leg je af tijdens de eerste les. Slaag je niet voor deze proef? Dan krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald of kan je - indien er nog plaatsen beschikbaar zijn - inschrijven voor de voorgaande cursus.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Heb ik recht op een korting of een premie?
Deze cursus wordt op dit moment niet ingericht. De cursussen die starten in september 2024, zullen eind mei online staan.
Vind je een bepaalde cursus niet, dan kan je hierover steeds een vraag stellen via de knop op de website "stel je vraag".