Kleurrijk en subtiel van smaak! Bij de bereiding van Oosterse gerechten zoeken we altijd naar een evenwichtige combinatie van de elementen zout, zuur en pittig. Deze gerechten proeven betekent steeds een avontuur voor al je zintuigen. Bij elke les krijg je een woordje uitleg over de nieuwe, waarschijnlijk nog onbekende ingrediënten.
Thema's
Deze cursus is geschikt voor wie:
De vrijstellingsproef leg je af tijdens de eerste les. Slaag je niet voor deze proef? Dan krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald of kan je - indien er nog plaatsen beschikbaar zijn - inschrijven voor de voorgaande cursus.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Heb ik recht op een korting of een premie?
Deze cursus wordt op dit moment niet ingericht. De cursussen die starten in september 2024, zullen eind mei online staan.
Vind je een bepaalde cursus niet, dan kan je hierover steeds een vraag stellen via de knop op de website "stel je vraag".