Quorn, tofu, soja of peulvruchten: vegetarisch koken is helemaal van deze tijd. Minder vlees en vis eten is niet enkel gezond, het verkleint ineens ook je ecologische voetafdruk. Ook voor flexitariërs biedt deze cursus veel ideeën en inspiratie om de klassieke dagelijkse kost af te wisselen met smaakvolle gerechten.
We bieden deze cursus aan in het voorjaar en in het najaar, telkens met verschillende menu's en seizoensgebonden ingredienten. Aarzel dus niet om je voor beide cursussen in te schrijven!
Thema's
Deze cursus is geschikt voor wie:
De vrijstellingsproef leg je af tijdens de eerste les. Slaag je niet voor deze proef? Dan krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald of kan je - indien er nog plaatsen beschikbaar zijn - inschrijven voor de voorgaande cursus.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Heb ik recht op een korting of een premie?
Deze cursus wordt op dit moment niet ingericht. De cursussen die starten in september 2024, zullen eind mei online staan.
Vind je een bepaalde cursus niet, dan kan je hierover steeds een vraag stellen via de knop op de website "stel je vraag".