Zelf ijs maken (1 les)

Officiële benaming:

Nog nooit eerder zelf ijs gemaakt? Koop je meestal ijs in de winkel? Dan zal je onder de indruk zijn van je zelf gemaakte ijsjes. Deze ijsjes creëer je in eigen keuken en zijn makkelijk te maken, heerlijk vers en ongelooflijk lekker. Sauzen, toppings en mix-ins kunnen uiteraard niet ontbreken. Zo maak je van deze eenvoudige traktatie een perfecte schep genot.

Er gaat niets boven de smaak van vers gemaakt ijs, rechtstreeks uit de machine.
Tijdens deze workshop komen traditionele smaken aan bod, zoals witte chocolade- en karamelijs, maar ook uniekere combinaties als citroen-speculoosijs en basilicumijs.
Deze recepten stellen gegarandeerd elke zoetekauw tevreden.
De ijsjes kunnen naar hartenlust aangepast worden met zelfgemaakte toppings, sauzen en mix-ins.

De deelnemer dient schort, mes en veel kleine bewaardoosjes mee te brengen naar de les, alsook een koeltas en koelelementen.

Deze cursus heeft geen instapvoorwaarden

Benodigdheden 

Voor deze cursus heb je een laptop nodig tijdens de lessen. Een basislaptop is voldoende. Staat er bij het lesmoment van jouw locatie: “Breng je eigen toestel mee naar de les”. Dan moet je sowieso een eigen laptop bijhebben. Staat dit er niet? Dan kom je tijdens de eerste les te weten wat je precies nodig hebt. Laptop nodig? Bekijk hoe we jou daarbij kunnen helpen. 

€ 40

Lesuren & locaties

Opgelet

Deze cursus wordt op dit moment niet ingericht. De cursussen die starten in september 2024, zullen eind mei online staan.

Vind je een bepaalde cursus niet, dan kan je hierover steeds een vraag stellen via de knop op de website "stel je vraag".

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper