Valentijn: Maak nachtkleding voor hem of haar in 2 lessen

Officiële benaming:

Wat verkies je? Voor haar: een romantisch nachtkleedje of speels slaapsetje met topje en short of een knusse, flanellen pyjamabroek? Voor hem: een leuke boxershort in grappige stof of ook een een knusse, flanellen pyjamabroek? Aan jou de keuze in deze workshop. Je krijgt voor de start van de workshop advies omtrent de stoffenkeuze (soort en aantal meter) volgens welk type nachtkledij je wilt maken, nl. een nachtkleedje, slaapsetje, pyjamabroek of boxershort.

In de eerste les neem je op basis van jouw modelkeuze, het patroon over volgens de gekozen maat. Daarna knip je de verschillende delen in de eigen meegebrachte stof. Tijdens de 2e les naaien we ons nachtkledij in elkaar en werken we het verder af. En ’s avonds kan je heerlijk wegdromen in je nieuwe pyjamabroek/nachtkleedje/boxershort/slaapsetje… Misschien een leuk Valentijncadeautje voor jezelf of geliefde?!?

Het inschrijfgeld is inclusief het gebruik van patronen, naaimachines, overlock, professioneel strijkijzer. En exclusief eigen materiaal (stoffen, garen, ritsen, schaar, patroonpapier … ).

Basiskennis naaien vereist.

€ 50

Lesuren & locaties

Opgelet

Deze cursus wordt op dit moment niet ingericht. De cursussen die starten in september 2024, zullen eind mei online staan.

Vind je een bepaalde cursus niet, dan kan je hierover steeds een vraag stellen via de knop op de website "stel je vraag".

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper
$('#gallery').lightGallery();