Curries behoren tot de meest geliefde gerechten uit de Thaise keuken. Een Thaise curry is een soort van eenpansgerecht bestaande uit een rijke saus met specerijen, verse kruiden, knapperige groenten, in combinatie met vlees, vis of tofu en elk met z’n eigen unieke smaak.
Leer in deze workshop alles over het maken van Thaise curries en laat je verrassen door hun rijke smaken, kleuren en aroma’s.
De basis van een smaakvolle curry is de currypasta. Geel, groen of rood … wat is het verschil? We gaan aan de slag met deze verschillende currypasta’s en bereiden diverse curries. Pittig, mild, met vlees, vis of veggie, groen, rood of geel, Panang, Massaman, Choo Chee, Jungle … veel is mogelijk.
Naast deze curries, traditioneel geserveerd met vlees, kip, vis en rijst, heb je natuurlijk ook de zalige currysoepen met noedels.
Een curry is feest voor onze smaakpapillen en steeds een harmonieus evenwicht tussen heet, zoet, zuur en zout.
De deelnemer dient schort en mes mee te brengen naar de les
Deze cursus heeft geen instapvoorwaarden