In deze workshop maken we kennis met traditionele hapjes en fingerfood uit de Oosterse- en Indiaanse keuken.
Oosterse landen als Thailand, Vietnam, China, India … zijn het mekka van de streetfoodcultuur. Op elke hoek van de straat, op de lokale marktjes … zijn eetstalletjes alom tegenwoordig. Je kan er terecht voor een snel, lekker hapje uit het vuistje, voor de kleine of grote honger. De smaken zijn er zeer divers, met de bijhorende geuren en kleuren. Kortom, een keuken die nooit saai of voorspelbaar is. Laat je verrassen en inspireren door de authentieke smaken van de Oosterse keuken.
In deze workshop leren we verschillende smaakbommetjes bereiden zoals lenterolletjes, gyozas, dimsum, samosa’s … met de bijhorende technieken. Er staat zowel vis, vlees, alsook veggie op het menu.
De deelnemer dient schort, 2 keukenhanddoeken, mes, dunschiller en bewaardoosjes mee te brengen naar de les.
Deze cursus heeft geen instapvoorwaarden