Ook in onze cursus Koken voor mensen met een beperking kregen de gerechten een feestelijk tintje. Een journalist van VAPH kwam in de potten loeren!

Het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) stuurde eind december een journalist naar onze lessen Koken voor mensen met een beperking. Onder de vakkundige en warme begeleiding van lesgeefster Sabine De Coninck stoomden de cursisten daar een waar feestmenu klaar!

Loer mee in de potten en lees hier het artikel of bekijk hier de video.

Onze lessen Koken voor mensen met een beperking gaan al 6 jaar door in Gent en Eeklo, en kennen een enthousiast publiek. Ze zijn een mooi voorbeeld van onze focus op diversiteit en inclusie, die een belangrijk deel uitmaken van onze onderwijsvisie.

Meer info over de cursus koken voor mensen met een beperking

Meer info over onze culinaire cursussen

Gepubliceerd op 11 januari 2022
Aangepast op 11 januari 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper

Misschien ben je wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen:

Koken voor mensen met een beperking 1

Wil je graag snelle en eenvoudige gerechten onder de knie krijgen zodat koken een ware ontspanning wordt? In deze cursus ontdek je een aantal basistechnieken en…

La cucina Italiana

La bella Italiana, niet voor niets wereldberoemd om zijn uitmuntende keuken. Wie gaat er niet watertanden van de heerlijke geuren van basilicum, oregano of…

De wereld op je bord

Wij nemen je mee op een culinaire ontdekkingsreis, met een schat aan recepten uit landen over de hele wereld. Uit alle windstreken werken we gerechten uit met d…

Laat je inspireren

 Veggierecept: pompoentaartjes en veldsla met rode bieten en pistachenotendressing

Veggierecept: pompoentaartjes en veldsla met rode bieten en pistachenotendressing

Nog op zoek naar inspiratie om de Veggieweek dit weekend in stijl af te sluiten? Onze kookleerkracht katleen doet je watertanden met een van haar favorieten. Herfstig, kleurrijk en gezond!

 Vegetarische tip: bloemkooltajine met dadels en Tunesische pilav

Vegetarische tip: bloemkooltajine met dadels en Tunesische pilav

Kan jij na 38 dagen zonder vlees wel wat inspiratie gebruiken? Voor de gelegenheid deelt leerkracht Sabine De Coninck een van haar vegetarische specialiteiten. Smakelijk!