Vorige week rondden onze cursisten zorgkundige uit Zelzate hun opleiding af. Corona stak jammer genoeg een stokje voor de proclamatie-viering. Omdat we hen niet met lege handen naar huis wilden sturen, maakten de lesgevers voor elke cursist een gepersonaliseerde padlet met foto's, persoonlijke boodschappen, anekdotes ... Een proficiat-padlet dus!

Tijdens een Teams-proclamatie kreeg elke cursist zijn of haar padlet overhandigd, zodat iedereen toch een beetje kon meegenieten van elkaars afscheidsmoment. Geniet gerust ook even mee! Klik op de foto's hieronder om de volledige padlet te lezen.

 

Vooral de cursisten zelf waren erg blij met deze afscheidscadeautjes:


"Wauw, ondanks dat er geen proclamatie is, hebben jullie toch voor zo een mooi alternatief gezorgd!! Dit is iets dat ik voor altijd bij mij zal dragen!!
Bedankt hiervoor :)
Ik had jullie graag allen bedankt, niet alleen voor de "KEI"goede lessen maar ook voor jullie steun,warmte, betrokkenheid, ... en zoveel meer.
De zorg komt de hele tijd in het nieuws als sector die het hard te verduren heeft, maar ik ben jullie alvast ook niet vergeten. Jullie hebben het ook hard te verduren gekregen en ondanks dit hebben jullie er ons toch doorgetrokken!!"


"Bedankt om ons door dit traject te loodsen. Het is zoals altijd bij een afscheid een mengeling van emoties en gedachten. De afscheidstekstjes die jullie voor me gemaakt hadden, kon niet treffender zijn. Ik had er eventjes waterige oogjes van."


 

 

Gepubliceerd op 4 februari 2021
Aangepast op 8 februari 2021

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper