De cursisten Spaans 4 in Geraardsbergen beleefden een topavond dankzij het enthousiaste bezoek van Cynthia uit Mexico, Erika uit Spanje en Alexandra uit Ecuador. Cynthia, Erika en Alexandra wonen nu in Geraardsbergen en studeren Nederlands bij KISP Geraardsbergen. Door de conversatietafels leren ze een en ander bij over Geraardsbergse tradities en gebruiken en terzelfdertijd kunnen de studenten Spaans de theorie in praktijk brengen. Een mooi voorbeeld van integratie en vakoverschrijdend lesgeven. Dank aan alle deelnemers, gracias a todos los participantes!

Meer info over onze cursussen Spaans

Meer info over onze cursussen Nederlands voor andertaligen

Gepubliceerd op 10 januari 2019
Aangepast op 25 augustus 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper

Misschien ben je wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen:

NT2 Focus op grammatica

Wil je extra oefeningen maken op grammatica? Wil je de spelling en grammatica herhalen uit de modules Breakthrough en Waystage
Kom dan naar deze oefenkl…

NT2 Theoretisch rijbewijs contact

Wil je graag je theoretisch rijbewijs B behalen? Vind je het moeilijk om de regels van het verkeer alleen te begrijpen en te studeren?
In deze cursus leer je m…

NT2 Leesgroep: Samen lezen voor anderstaligen

Lees je mee? Samen mooie verhalen, teksten en poëzie lezen, samen Nederlands leren op een leuke manier! We lezen verschillende soorten teksten en praten er…

Laat je inspireren

 Co-teaching in de opleiding zorgkundige

Co-teaching in de opleiding zorgkundige

Inge Galle vormt samen met Pieter Devlaminck een lesgeversduo in het geïntegreerd traject zorgkundige - NT2. In dit traject kunnen cursisten zich tegelijkertijd omscholen tot zorgkundige én hun Nederlands verbeteren.

 Van studente Nederlands tot lerares Spaans!

Van studente Nederlands tot lerares Spaans!

Lerares Cynthia doet haar verhaal in het stadsmagazine van Geraardsbergen hoe ze begon in onze school als studente en eindigde als lerares!