Lynn vindt haar passie via YouthStart

De juiste beroepskeuze maken is niet altijd gemakkelijk. Ga je voor een beroepsgerichte opleiding? En welke dan? Of ga je toch voor die droom van een eigen zaak? Het YouthStart-programma werd speciaal ontwikkeld om jongeren te begeleiden die plannen hebben voor een onderneming, maar een kickstart nodig hebben.

Lynn ontdekte haar passie tijdens onze YouthStart-training in Antwerpen. Ze had al een certificaat aanvullende algemene vorming behaald bij Kisp, maar twijfelde om haar opleiding fotografie verder te zetten. De gratis YouthStart-training in februari was een echte 'game changer'!

403706871_7226491984068546_4446904210433040722_n.jpg Lynn en de andere deelnemers mochten 8 dagen lang hun talenten ontdekken als ondernemers, en hun businessplan presenteren. Het idee van Lynn blies ons en de jury van onze sokken!

Haar ware passie bleek niet bij fotografie te liggen, maar in de zorg. Haar droom is om kinderen en jongeren met autisme te begeleiden na schooltijd aan de hand van creatieve activiteiten. Zo kan ze haar creatief ei kwijt, én haar zorgzame natuur. 

Lynn ontving dus niet alleen een certificaat van YouthStart, maar ook een waardevol inzicht: ze kan binnenkort haar studies verderzetten met de opleiding kinderbegeleider schoolgaande kinderen!

Mama van Lynn

Kathleen

"Ik ben als moeder van Lynn super trots op haar. Haar leven gaat de juiste richting uit ondanks de moeilijkheden die ze heeft overwonnen. You go girl, you will reach your dreams! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️"

Meer weten over onze diplomagerichte opleidingen?

Kinderbegeleider

Heb je een hart voor kinderen en wil je daar je job van maken? Volg de opleiding kinderbegeleider!

Meer info
Card image cap
Vakfotograaf

Als vakfotograaf maak je van fotografie je beroep. Ontdek alles over deze boeiende opleiding!

Meer info
Card image cap
Alle diplomagerichte opleidingen

Weet je nog niet welke richting je uit wil? Ontdek al onze diplomagerichte opleidingen!

Meer info

Gepubliceerd op 26 februari 2024
Aangepast op 5 maart 2024

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper