Techmix: Ontdek jouw technische talenten in 4 maanden!

Wil je je onderdompelen in een boeiende mix van techniek en chemie? Het Techmix voortraject is dé perfecte start voor doeners! Gedurende 4 maanden krijg je de kans om verschillende technische opleidingen te verkennen en te ontdekken waar jouw talenten liggen.

In dit voortraject, georganiseerd in samenwerking met CVO Vitant en Acta VZW, krijg je de mogelijkheid om halftijds naar school te gaan, waardoor er ruimte blijft voor een (deeltijdse) job.

experienced-engineer-staff-worker-working-together-metal-factory-operate-setup-cnc-machine.jpg

Je leert essentiële vaardigheden zoals het uitvoeren van elektrische verbindingen, het opsporen en verhelpen van spanningsloze fouten, het bedienen en monteren van machines en het uitvoeren van controlemetingen. 

Bovendien krijg je lessen EHBO en leer je bewust omgaan met veiligheid en kwaliteit. Je behaalt ook nog eens extra attesten die waardevol zijn in industriële omgevingen, zoals werken op hoogte en het bedienen van een vorklift. 

Als je het Techmix voortraject hebt afgerond, kan je inschrijven voor een van onze diplomagerichte opleidingen. Dankzij het voortraject kom je in aanmerking voor enkele vrijstellingen, waardoor je met een voorsprong aan je gekozen opleiding begint.

Opleiding Volg deze opleiding bij
Constructie-lasser Kisp  
Elektrotechnisch installateur Kisp  
Elektromecanicien   CVO Vitant
PLC-technieker Kisp CVO Vitant
Procesoperator Chemie Kisp  
Je vertrekt niet met lege handen!

Besluit je niet door te stromen naar een diplomagerichte opleiding, dan behaal je het certificaat van Monteur. Monteurs zijn zeer gevraagd op de arbeidsmarkt en allround inzetbaar in de bouw- of constructiesector.

happy-cheerful-engineer-male-team-mechanic-staff-worker-wearing-reflective-safety-clothing-with-hardhat-enjoy-smiling-together.jpg

Is Techmix wat voor jou?

  • Je bent minstens 18 jaar
  • Je bent beschikbaar om les te volgen op dinsdag en donderdag (volledige dag) en maandag en woensdag (namiddag).

Wat kost de opleiding?

Het volledige traject kost 390 euro. Houd rekening met extra kosten zoals handboeken, materiaal, een rekenmachine en vervoer.

Tip Informeer bij onze trajectbegeleiders of je in aanmerking komt voor vrijstellingen van inschrijvingsgeld, kortingen en premies.

Meer weten over Techmix?


Stel ons je vraag via e-mail of spring eens binnen op onze locatie in de Londenstraat, Antwerpen!

Stel je vraag!

Gepubliceerd op 5 februari 2024
Aangepast op 9 februari 2024

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper