Volgens de Westerse astrologie is 2023 een jaar van verandering en transformatie, het ideale moment om te gaan voor een nieuwe job of diploma. En dat heeft alles te maken met de planeten Pluto en Jupiter.

Wie al een tijdje van zin is om voor een nieuwe job te gaan, of eindelijk toch dat diploma te halen, maakt er dit jaar best werk van. Want dit jaar krijg je extra steun van de planeet Pluto. Pluto staat bekend als de planeet van transformatie en kan soms grote en positieve veranderingen teweegbrengen, zowel op wereldvlak als in je persoonlijke leven.

Daarnaast zorgt Jupiter, de ‘grote benefactor’ van de astrologie, voor positieve ontwikkelingen binnen het onderwijs. De kwaliteit én flexibiliteit van het onderwijs gaan erop vooruit.

Het universum geeft een duwtje in de rug aan wie durft gaan voor verandering én het onderwijs is beter dan nooit tevoren: wacht niet langer en schrijf je in voor de opleiding die je leven verandert!

Ontdek onze beroepsgerichte en diplomagerichte opleidingen.

Investeer je liever in jouw persoonlijke groei en creativiteit? Surf mee op de vibes van het jaar van het Konijn en ontdek ons hobbygericht cursusaanbod.

Gepubliceerd op 26 juni 2023
Aangepast op 27 juni 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper