Onze cursisten zorgkundige in Lier volgen twee dagen per week les in woonzorgcentrum Paradijs in Lier. Zo krijgen ze meteen voeling met de praktijk op de werkvloer. En staan ze misschien al in contact met hun toekomstige werkgever…?
Op Dag van de Zorg op 19 maart is iedereen welkom voor een rondleiding in het woonzorgcentrum. Ook in onze leslokalen kan je een kijkje gaan nemen.

De samenwerking tussen Volwassenenonderwijs Kisp en woonzorgcentrum Paradijs is voordelig voor alle partijen:

  • Het woonzorgcentrum wil op deze manier gekwalificeerd zorgpersoneel opleiden en inzetbaar maken op de eigen werkvloer. Want net als andere woonzorgcentra, ondervindt ook WZC Paradijs hinder van de krapte op de arbeidsmarkt.
     
  • De cursisten proeven meteen van het leven op de werkvloer, maken kennis met een potentiële werkgever én krijgen ook hun opleidingsgeld terugbetaald als ze twee jaar aan het werk zijn in het woonzorgcentrum.

Als dat geen win-win is! 

Meer weten over onze praktijkgerichte opleiding tot zorgkundige?

Meer weten over Dag van de Zorg?
 


 

Gepubliceerd op 13 maart 2023
Aangepast op 25 augustus 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper

Laat je inspireren

 Co-teaching in de opleiding zorgkundige

Co-teaching in de opleiding zorgkundige

Inge Galle vormt samen met Pieter Devlaminck een lesgeversduo in het geïntegreerd traject zorgkundige - NT2. In dit traject kunnen cursisten zich tegelijkertijd omscholen tot zorgkundige én hun Nederlands verbeteren.