‘Antipasti’ betekent in het Italiaans letterlijk ‘voor de pasta’. Heerlijke hapjes en fingerfood die traditioneel worden gedeeld met vrienden en familie tijdens de apero, voorafgaand de maaltijd.
Zin om diverse Italiaanse heerlijkheden van klassiek tot vernieuwend in miniatuurvorm te ontdekken. Dan is deze workshop iets voor jou!
We maken een reis doorheen het culinaire Italië en z’n regio’s in hapjesvorm. Bruschetta’s, tapenade, involtini’s, crocchetta’s, carpaccio, pomodori, pesto, … en meer Italiaanse amuses komen aan bod. Stuk voor stuk gemaakt van pure ingrediënten en makkelijk vooraf te maken. Serveer op je feestje deze heerlijke Italiaanse (borrel)hapjes en laat je gasten watertanden. Kortom, Delizioso!
De deelnemer dient schort, vaatdoek, 3 keukenhanddoeken, mes, dunschiller en bewaardoosjes mee te brengen naar de les.
Deze cursus heeft geen instapvoorwaarden
Deze cursus wordt op dit moment niet ingericht. De cursussen die starten in september 2025, zullen half mei 2025 online staan. Vind je een bepaalde cursus niet, dan kan je hierover steeds een vraag stellen via de knop op de website "stel je vraag".